Tolosa - 2

Eibar - 5

PARTIDOS 2014-2015

12 de Enero de 2015

El Eibar se hace con el título honorífico de campeón de invierno de la mano de su jugadora Haizea tras fulminar al Tolosa en los primeros cuarenta y cinco minutos en los que dejó sentenciado el encuentro con un 3-0. Choque marcado por el acierto rematador de la jugadora armera Haizea que para el minuto 47 ya había conseguido su hack-trick. El resto de los goles eibartarras fueron obra de Ainhoa Larruskain y Nora, y los tolosarras fueron marcados por Maddi y Ainhoa Bengoetxea. Con este resultado las de Gasteareana agravan su crisis.

Antxon Iglesias

Partida gogo handiz eta ilusioarekin  prestatu genuen baina hasiera kaxkar baten ondorioz lehen 20 minututan 3 gol jaso genituen. Urte osoko dinamika negatibo honi ezin vuelta eman.

Ez genituen eskuak jeitsi eta borrokatzen jarraitu genuen, gainera baloia ondo mugituz. Lehen zatia bukatzear triangulazio baten ondorioz, eskubitik eramandako jokaldia batean, Mar  atezainaren aurrean gelditu eta bere jaurtiketa zutabera Joan zen.

2. zatia hasi bezain laster beste gol bat jaso genuen.

Asko hobetu genuen eta 2- 4 jartzea lortu genuen, kontutan izan da Liderra genuela aurkari.

Beste gol bat sartzeko aukerak izan genituen baina bukaeran beraiek egin zuten 5.

Taldeak oso ondo lehiatu  eta joko bikaina erakutsi zuen.

Orain hasten dugu 2. Vuelta, ditugun  6-7 partidak garrantzi handikoak izango dira, aurkariak gure inguruan daude  eta beraiekin jokatzen ditugu sailkapeneko postu arriskutsuak.

Hurrengo partidua larunbatean 15:30etan Usabalen Peña Athletic Santurtziren kontra.

Afizioari dei bat egiten diogu gure neskei animatzera etortzeko. Aupa Neskak!

Golak: 0-1 Haizea, 0-2 Haizea, 0-3 Ainhoa Larruskain, 0-4 Haizea, 1-4 Maddi, 2-4 Ainhoa Bengoetxea,  2-5 Nora.

La tolosarra Mar y la eibartarra Melani, ambas exjugadoras de Gasteizko Neskak - Foto: Javi Urola